Va mycket ett barnskratt kan göra


Livskvalité

Det bästa jag vet är att gå upp riktigt tidigt. Helst när alla andra sover och gå en långpromenad. Man kan släppa hunden och bara lyssna på alla fåglar och vinden. Det är livskvalitet!
Vad är det bästa ni vet?


Njuta

Idag har det varit helt underbart väder. Blev anatomi-plugg i några timmar sen tog vi en promenad i det fina vädret. Satte oss ute med varm choklad och bara njöt.
Hur har eran helg vart?


Trött

Idag fick det bli en stor Chailatte. Fattar inte hur jag ska orka denna dagen. Upp kl 5 och jag är säkert inte hemma förrän 17.30. Ska inte klaga, heller det här än att jobba just nu. Kram på er!

 


En kompis på tåget

Fick en ny kompis på tåget hem från Skövde! Älskar dessa svarta hundar. Så vackra och inte nog med det. Dessa va väluppfostrade!!

 


Drömmar

Inatt har jag sovit riktigt dåligt. Detta tror jag beror på att Johan förhörde mig på anatomin precis innan vi skulle sova. Vaknade flera gånger och tänkte på ulna och radius.
Enda sen jag började på högskolan så har jag börjat drömma varje natt. Det kan handla om allt möjligt t.ex. Labbas, Johan, att vi fick en pojke. Vet inte riktigt va detta beror på men när man har frågat andra i klassen så har dessa personer upplevt samma sak.
Kan det bero på stress???
Vill också kunna sova hur som helst.

Hemma plugg

Skippade föreläsningen idag och satt hemma och pluggade. Börjar redan få tenta-ångest och känner att jag inte kan någonting. Men är inte så jättekonstigt det är 3 stora tentor i mars. Kan man bli annat än stressad? Min önskan just nu skulle vara att ha en privat lärare som gick igenom allt.
Som tur är så kommer min mamma till undsättning imorgon så vi kan sitta och komma fram till nått bra.

Kärlek


Min och Johans nya inredning

Så här ser det ut just nu i våran lägenhet. Har satt upp bilder på skelettet, muskler plus lite annat för att lära mig detta till tentan. Syns inte så bra på bilden men ni ser ju ungefär hur vi har det;)

 


Namngivning

Den 21/1 var vi på namngivning hos våra fina vänner.
Min och Johans present blev en cd-skiva som Johan har gjort med barnlåtar på. Lilla Clara fick även av oss en tavla som jag har beställt av en tjej som heter Malin.
Malin har även börjat göra otroligt fina namntavlor med fotografier på. Om ni klickar på den översta bilden så kommer ni att komma till hennes blogg.