Vfu

Hinner inte blogga om planerna om bröllop då jag är ute på Vfu. Stiger upp kl 5 för att vara hemma 19 blir inte detta mitt första prio. 
Jag hoppas att jag har ork sen när Vfun är över och en tenta. Ska försöka hinna klart med alla uppgifter och b-uppsats innan jul. Behöver lite ledigt känner jag.

Jag trivs kanon bra på vfun. Skulle bara vara skönt om jag hade blivit av med stress-symtomen. Känner att de ökar. Yrsel, pulsen som går i 110 plus att jag känner hur hårt hjärtat får jobba. Det värsta är när man får ont i hjärt men som tur är jag ju på en vårdcentral. Så om något skulle hända så vet jag att de tar hand om mig.
Eftersom man håller på att utbilda sig så vet jag hur viktigt det är att få bort stressen. Vill inte drabbas av de metabola syndromet. Så om jag ska ge råd till patienter så måste jag lyda dem själv. 
Så försöker att göra avslappnade övningar och lite fysikaktivitet.

Usch va jag saknar mina vänner. Så himla tråkigt att de flesta bor så långt bort. Annars hade man kunnat träffas en lite stund.

Nä nu ska jag göra iordning mig. Är ju fotboll idag så jag kommer sova gott när Johan ligger o kollar;)


Bröllopsfrisyr

 
Här är min inspiration på frisyrer. Kommer inte ihåg var jag hittade bilderna.
 
 
 

Skolan

Idag har det gått 19 eller 20 arbetsdagar sen vi gjorde första salstentamen. Alltså för 2 dagar sedan skulle vi fått vårt resultat. Men efter mycket klagande så fick vi resultatet sent idag. 
Hade inga höga förväntningar eftersom jag blev väldigt dålig några veckor innan på grund av stress. 
Men jag kämpade på och gav inte upp även om tanken inte var långt ifrån. Eller ge upp kanske inte va tanken utan bara ta en paus för att man skulle kunna må bra igen.
Men den dagen jag skrev tentan. Hade jag panikångest. Jag höll på att svimma 3 gånger. När jag kände att yrseln var påväg igen så lämnade jag in tentan.  Alltså orkade jag inte koncentrera mig på tentan utan endast koncentrera mig på ångestattackerna. 
Stolt gick jag ut från tentan och kände att jag i alla fall inte svimmade utan tog mig igenom ångesten och hade gjort mitt bästa på tentan.

Idag kom ju resultatet. Jag fick VG. Tyvärr hinner jag inte njuta så mycket utan måste börja förbereda inför b-uppsatsen och praktiken. Väntar även svar på 2 tentor till. 


Så här mycket bryr sig vovven



Hitta små saker som gör en lycklig.

Nu är alla 4 tentorna färdiga. Idag fick jag även reda på att hemtentan är godkänd. Egentligen hade jag velat ha vg med allt jobb jag la ner på arbetet. 

Men läste precis i en blogg att man ska skapa sin egen solsken. Alltså hitta små saker som man kan känna lycka. Just nu är jag inne i en stress-period där mitt inre är ett kaos. 

Så för att försöka känna lycka kommer jag att försöka känna mig stolt över att jag klarade mig. Att vara stolt över dem förutsättningar jag hade och orkade fortsätta kämpa. 

Nu har jag precis satt mig i soffan för att dämpa pulsen efter att dansat vals i vardagsrummet. Känner att de är lika bra att börja öva plus att de är konditions jobbigt. 

Hoppas ni har haft en mysig helg. De har i alla fall jag haft.