Min första skoldag

Idag blev det en skoldag för mig. Känner mig inte helt okej än. Ser fortfarande inte så bra som jag brukar göra. Orkar inte gå snabbt eller långt. Men förhoppningsvis kommer de försvinna.

Känner mig rätt nöjd att jag orkade göra min individuella uppgift till idag så vi kan börjar med grupparbetet. Hoppas bara att vi kanske hinner färdigt allt idag så jag kan få en vilodag till innan seminariet.

Nä nu ska jag samla kraft att orka med dagen. Slutar inte förrän 17 så är inte hemma förrän 19.

Hoppas ni får en fin dag. Kram


Värmland

Blev inte som man tänkte sig i helgen.

Åkte upp till Värmland för att träffa våra vänner och äntligen komma bort lite i sommar. Har ju inte vart på nån längre resa eftersom både jag och Johan har jobbat. Men men när jag kom till stugan fick jag nässelutslag över hela kroppen. Det enda som inte var några utslag var på händerna och fotdynorna.
Men hela lördagen mådde jag soppas bra att vi kunde hitta på lite saker i alla fall. Men till natten blev det akut in till sjukhuset. Stackars vänner. Blev till att väcka min bästa vän för att hon va den enda som kunde köra nykter. Johan fick sitta bak med mig för att i fall de blev soppas värre att man fick ta sprutan.

Men när vi väl kom fram mådde jag bättre men fick stanna över till på morgonen. Hela söndagen var jag inte mig själv. Orka knappt gå utan att känna att pulsen ökade för varje steg. Känns som man har sprungit ett Marathon. På kvällen blev det värre igen fast nu kändes det som jag skulle brinna upp. Fast varje gång jag tog av mig så fick jag frossa. Konstiga var att jag inte hade nån feber och Johan tyckte inte att jag kändes varm.

Idag skulle jag vart i skolan men ville vara hemma för att se hur jag mår. Känner mig inte bättre. Kan inte förklara känslan jag har riktigt. Men är helt slut i kroppen, blir andfådd av minsta lilla, tungt över brösten men känns inte som allergi. Jag mår skit helt enkel. Det blir ju inte bättre heller att veta att man måste sätta sig att börja med första uppgiften och imon måste jag till skolan. Känner mig stressad att hinna med allt och orka nu när jag mår som jag gör. Frågan är om jag ska vänta ut denna dagen med och gå till vårdcentralen imorgon eller om jag ska gå idag för att kolla hur allt står till.
Får vänta lite och se hur jag känner mig efter att vart ute med labbas.

Förlåt att jag klagar men ni kanske vet vad som händer med mig. Ni kanske känner igen nått.

Ps. Fick en mysig helg. Skönt att få träffa sina vänner igen.


Redan stressad

Oj det har hänt rätt mycket sen jag skrev sist. Men orkar inte ta allt här.

Var inne och kollade schemat för terminen. Eller rättare sagt för de 2 första kurserna. Det är full proppat med saker som ska göras.
Hade även fått studiehandledningen för kommunikation i omvårdnad. Säger bara suck. Vill verkligen inte. Märks att de redan nu sätter hårdare press på oss. Funderar starkt på att börja så fort jag har fått böckerna. Då hinner jag i alla fall färdig med en inlämnings uppgift. Förstår inte riktigt hur dem har tänkt sig att man ska hinna allt på mindre än en vecka.

Är väldigt nervös för att börja igen.

Nä nu ska jag ta en jättefästing på vovven.