Svamp

Idag gick jag och Annika till skogen för att plocka svamp. Tror ni att vi hittade? Vi hittade men de var så torra. Blev att vi lät svampen vara kvar på marken. Blev i alla fall en långpromenad på 9,5 km på 2 timmar och 17 min. Kan säga att terrängen var inte att leka med. Hem och vilade en stund sen tänkte jag att jag skulle ta en tur till fast inte så långt. Blev 3 km, skulle ha blivit längre men var tvungen att vända. Annars hade jag svimmat av vätskebrist. När jag väl var hemma började jag städa. Nu är jag helt slut i fötterna.


Min träning

Min träning idag blev en långpromenad med hunden. 1 timme och 17 min och gick 7 km 76m om det nu stämmer. Höga knän i 15 min. 7 sits up. Ska börja skriva upp allt jag gör. Hoppas ni orkar läsa det.


22 juli

Idag kommer mina tankar gå till Norge. Finns så många anledningar till varför jag utbildar mig till sjuksköterska. Detta är en av dem. Jag vill kunna hjälpa folk i kris. Har haft funderingar på att utbilda mig till trauma sjuksköterska. Men som sagt detta är bara en del av mina drömmar.


Shopping

Haft en helt underbar dag tillsammans med min mamma. Var längesen det bara var jag och mamma. Nu har jag hittat en klänning till bröllopet;) har även hittat min favorit butik. Nån som känner till desigual? Otroligt fina kläder. Egentligen är det inte min stil alls, men man ändras med åren. Köpte även en tröja till klänningen. Blev märket bondelid. Synd att det är ett sånt dyrt märke bara:( Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag:)


Full rulle!

Denna veckan är fullbokad med roliga äventyr;) I måndags gick jag av mitt pass och åkte till Gbg för att umgås lite med lina och hennes lilla prinsessa. De bjöd på en underbar middag. Umgicks även med hennes fina familj. Tisdags var de jobb som gällde enda till onsdag. Idag ska jag till Torslanda för att träffa en gammal jobbarkompis och hennes prins. Ska även få träffa hennes hund;) och få se deras fina hus. Har aldrig vart där ännu. Ska bli väldigt roligt att träffas. Det blir ju inte så ofta tyvärr. På torsdag ska jag och min lilla mamma till Gbg för att leta klänning som jag kan ha på bröllopet. Johans kompis ska ha bröllopsfest den 28. Fredag- lördag ska jag jobba. Men på lördag ska jag träffa min familj. Har inte riktigt bestämt vad vi ska hitta på. Haft funderingar på bowling, hemma spa m.m. Får väl se vad vi bestämmer på torsdag. Söndag-måndag är det jobb igen. När jag går av på måndag så har jag nästan en veckas ledigt. Ska även nästa vecka ringa min vän Annika och se om vi kan gå 1 mil igen plus att plocka lite svamp. Vill så gärna testa att göra kyckling och kantarell lasange. Som ni märker försöker jag ta igen allt jag har missat nu när man pluggat. Saknar min fina lilla vovve nu. Men nu på lördag kommer han hem. Har nästan vart bort i 2 veckor på semester.


Idag är jag vuxen!!!!

Idag har jag blivit vuxen;) eller jag har tydligen sagt detta när jag var liten. När man är 25 år så är man vuxen. Får väl hoppas att detta stämmer men vill fortfarande ha kvar mitt barnasinne. 25 år. Vad har hänt liksom. Detta var dagen jag inte såg fram emot. Men de känns som en helt vanlig dag. Inte en dag äldre än 20;D nä skämt o sido äldre ska jag inte bli förrän jag får barn. Jag kan ju hoppas i alla fall! Eller va säger ni? I lördags så fick jag mitt livs bästa överraskningsfest. Kommer berätta mer nån annan dag då jag har fått hem lite bilder från festen. Är när Johan har kidnappat mig från jobbet och jag ser min dörr. Andra bilden är ifrån idag. Mycket gott med vin och en helt underbar tårtbit som min bästa vän hade bakat till festen i lördags. Mums!