2 veckor

Kommer inte blogg nu på 2 veckor. Just nu känns allt väldigt tufft och det är inte på grund av skolan.
Vill inte skriva nått negativt i blogg så därför tar jag en paus.
Hoppas ni kommer tillbaka då.
Det enda positiva jag har tänka på nu är att jag ska klara tentorna.


Kunde vart bättre

Dagen började väldigt bra. Fint väder och en ny studiekompis. Känner att vi kompletterar varandra väldigt bra. Eller vi brukar skoja att vi måste göra tentorna tillsammans och även jobba tillsammans. För hon kan de jag inte kan och tvärtom.

Senare på kvällen fick jag reda på lite tråkiga saker. Så nu blir det till att försöka stötta och peppa att vi syskon verkligen kan bli något så mycket bättre.

Hoppas ni andra har haft en bättre dag. Imorgon är det seminarium och på fredag är andra tentan.

Nu ska jag mysa med min sjuka sambo


Tenta

Tentan gick riktigt bra! Idag firade vi tentan med att gå ut och fira på Stures. Blev vitlöksbröd med tsatziki till förrätt. Sen en Stures burgare. Blev till att fira Johan också för att de börjar hända lite saker med musiken. Får hålla tummar och tår.
Nä nu ska vi kolla film och njuta av kvällen:)


Tenta

Imorgon är det den första tentan. Börjar bli väldigt nervös, plus att jag har övat så jag börjar blanda ihop de latinska orden. Jag vet att jag kan väldigt många ord, ändå blir man stressad på de få orden man är osäker på.
Nä denna tentan ska jag klara. Sen blir det att jobba lördag till söndag. Känner att det är lite fel tidpunkt att jobba.
På söndag kommer en klasskamrat hem till mig efter jobbet så ska vi sitta med flum omvårdnaden.
Hoppas ni har haft en bra dag!


En tankeställare

Kollade på denna musikvideo för första gången idag. Kan inte säga annat än att jag älskar videon.
Har ni kollat på den? Om inte gör det!


Vanlig tisdag

Idag kom jag igång väldigt bra med pluggandet. Men efter 4 timmar har jag haft en sån huvudvärk som inte vill gå över. Kunde inte låta bli att drömma mig bort. Hade så gärna åkt till min mormors och morfars land och sitta ute i solen. Så fort det blir varmare och man kan va ute i några timmar åker jag och labbas dit och pluggar. Satt även och funderade på hur roligt de skulle vart att åka med kompisen på babysimmet.
Tiden går så fort, så nu ska jag njuta av att man går i skolan igen och blir något.
Hur har ni spenderat eran dag?


Snart blir det fredagsmys

Efter en hel dag igår och idag är jag nästan färdig med uppgiften. Ska bara skriva till vad jag tycker.
Men nu är jag väldigt trött i huvudet och ska snart köpa pizza och ha lite fredagsmys.
I helgen blir det plugg in för tentan. Har vart väldigt lugn fram tills nu. Hade hoppas på att praktik uppgiften bara skulle ta en dag. Men man får göra det bästa av situationen.


Äventyr

Förra fredagen så hände väldigt mycket. Det första som hände var att tågen var inställda. Det hade inte vart nåt problem om jag inte var tvungen att ha seminarum. Men blev räddad av en klasskamrat som kunde hämta upp mig med bil. Vi hann precis att komma i tid.

När skolan väl var slut åkte jag hem till min mamma för att äntligen få umgås lite med henne. Men som alltid när vi bestämmer att vi ska hitta på nått så händer det alltid nått. Vi bestämde att vi skulle leta upp en inhägnad där hundarna kunde leka. Vi hittade stället, men kan säga så här vi skulle inte tagit bilen.
Vi fastnade i leran. Det tog 1 timme att komma upp. Blev att tvätta bilen efteråt:) Har lärt oss att det bara är att skratta åt våra dumheter, för vi är så vana att det alltid händer nått.