Fit to strip

Imorgon måste jag börja träna.
Ett tips till alla tjejer. Denna video är perfekt till oss kvinnor. Han går igenom alla områden som vi kvinnor är missnöjda med.

God jul


Blomman lever:)

Kolla vad fin den är! Denna gången klarade jag det;)

Stackars vovve

Skulle göra labbas julfin. Men titta vad som hände. Råkade klippa i pulpan.

Titta hur jag hittade hund och husse

Mina älschklingar!!!

Julkola

Du behöver:

    100 g smör
    3 dl socker
    2 dl vispgrädde
    1 dl ljus sirap

Så gör du:

    Smält 100 g smör i en tjockbottnad kastrull.
    Blanda i 2 dl vispgrädde, 3 dl socker och 1 dl ljus sirap.
    Koka smeten tills den är 121 grader, passa noga mot slutet.
    Gör kulprovet.
    Häll smeten i bakpappersklädd långpanna.
    Låt kallna i kylen.
    Klipp i bitar.
    Smaksätt bitarna.

Ex på smaksättare:

Hackade polkagrisar

Krispiga flingor av havsalt

Cloetta extra strong salminak.




KULPROVET:
Droppa en droppe kolasmet i ett glas kallt vatten.
Går smeten att forma till en kula är kolan klar.

Dec. 16, 2011

I fredags så var vi i Göteborg hos kompisar. Otroligt mysigt! Här hittade vi Labbas medans vi spelade lite spel. Det roliga var innan vi tog kortet så log han och luktade på blomman.
Han är mattes lilla Ferdinand. De va likadant i somras. Vi var ute och gick några stycken med hundar. Tills slut släppte vi dem. Labbas var med i 5 min sen gick han och satte sig under ett träd och luktade på blommorna istället.

Jultrad-i-ton

Vill ni göra nått roligt med barnen som även ni vuxna kommer uppskatta. Då ska ni gå på Jultrad-i-ton på GöterborgsOperan. Var där i lördags. Oj det kommer jag göra om. Det var en upplevelse som jag sent ska glömma.

"Jultrad-i-ton
En musikalisk resa för hela familjen i tomteland.
Speltid ca 1.30 tim, ingen paus.
Jultrad-i-ton etablerades inför julen 1995 och har sedan dess varit ett stående inslag i GöteborgsOperans jullfirande. Scenbilderna har skiftat i tid och rum från år till år, medan vissa beståndsdelar tillhör de givna ingredienserna som julgranar, snögubbe, julklappar och naturligtvis hela tomtefamiljen, med tomtefar Hans Josefsson i spetsen.
På scenen finns också orkester, kör, solister och en stor barnkör. Någon överraskningsfigur brukar dyka upp, en akrobat, en trollkarl eller en baklängestalare. På programmet står såväl skimrande skönsång som glada allsånger."
Lånad av ticnet



Jul på Liseberg

Igår var jag och Johan på jul på Liseberg med en del av släkten. Älskar att gå där och igår var det lagom kallt. Min lillasyster fyllde 20. Blev att vi firade henne där.
image description
Innan vi åkte till Liseberg så lämnade vi Labbas hos våra vänner. Det roliga va när vi skulle hämta våra lilla vovve.
Kommer dit och ringer på dörren och ingen öppnar. Ringer även till deras mobiler men även där svara ingen. Så efter 15 min ser vi dem komma med barnvagnen och Labbas. Dem hade vart ute på en långpromenad.
Det hade gått jättebra och Labbas hade legat och gosat med dem och bebisen.
Om ni vill låna han så får ni gärna göra det;)

Barnens zoo

Istället för att gå en riktig långpromenad så såg vi till att träna lite istället. Försökte gå förbi så mycket hundar som möjligt, men eftersom vi vaknade så sent, så var det inte mycket folk ute tyvärr. Så i stället gick vi till barnens zoo och hälsade på hästar och getter.

Babysim

Fredags när jag kollade posten så låg detta fina kort:)
Den 21 januari ska alltså jag och Johan på namngivningskalas. Ser redan fram emot detta. Inte nog med det så blev jag tillfrågad om jag ville hänga med på babysim. Gissa om jag blev glad!!!!
Kommer hända så mycket roligt nästa år redan. NU ska jag bara börja träna innan vi ska simma. Känner inte för att komma dit och se ut som om det är jag som har fått barn. För kompisen ser väldigt mycket mer fräschare ut än vad jag gör, och hon har fått barn.

sovmorgon

Idag tog jag och Labbas sovmorgon. Jag vaknade vid 10.30 så vänder jag mig om och ser labbas.
Han sov enda till 11.30. Han va inte sugen på att gå upp idag.

Ensam hemma

Idag är det bara jag och labbas hemma. Johan är på julbord och kommer inatt. Hunnit väldigt mycket idag, träffat mamma, städat lägenheten, städat trappuppgången, gått en långpromenad med annika och Lasse. Tror inte att jag har glömt nått.
Nu har jag tänt massa ljus och värmt en lussebulle. Ska se TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN.
Klart värt att se.


Bio med min syster

Igår var jag och min lillasyster på bio. Det är andra gången som jag ser den. Men vad gör man inte för sin syster. Plus att filmen är väldigt bra.
Hoppas du gillade din present:)

Lucia! Väldens bästa pojkvän!

Jag har nog väldens bästa pojkvän. Kolla va han hade gjort när jag kom hem från jobbet imorse.
Labbas hoppades på att de var till han

Måndag

Nu har Johan precis gått till praktiken. Jag och Labbas har inte orkat gå upp än. Hade gärna vart ledig idag men jobbet kallar. Får se va som händer imorgon. Har lovat min lillasyster att vi ska på bio. Hoppas bara att nån av filmerna går imorgon.
Ni får ha en bra måndag!

Idag fyller kändis-Jonas år

Igår fyllde Johan år men idag är det hans bror som fyller 25 år. Har inte velat lägga upp bilder på anhöriga, men de här blir ett undantag.
Ikväll ska vi ha fest och upptåg för Jonas och även jag har en överraskning som han inte kommer förvänta sig. Kommer nog bli mycket skämtande om uppträdandet i melodifestivalen.
Så här kommer (för er som har missat) jonas när han tävlade i Luleå 2011.
Nu har han börjat göra musik med älschkling, som är långt ifrån de han gjorde innan. Han går numera under artistnamnet JON INK.
Tar gärna emot kommentarer va ni tycker.
Kolla in Jon Ink's sida

Älschklingens födelsedag

Grattis!
Idag fyller min snygging år.
Älskar dig såååå mycket!

Morfar och mormor på besök

Idag har min mormor och morfar hälsat på här hemma. Måste lägga ut denna tomte som min morfar har gjort.
Riktigt roligt att få träffa och prata med dem. Det blir ju inte så ofta tyvärr.
Tyckte det blev väldigt fint när jag satt upp tomten

Mycket spännande!

Idag har jag hunnit väldigt mycket. Möte på morgonen, därefter gick jag till stan för att spana lite presenter. Hem en snabbis och åt lite, sen direkt till frisören. Kommer visa "för -och efterbild" nån annan dag. Kan säga så här: jag är inte blond längre. Kände att 2 år var för länge för att ha samma hårfärg.
Efter 3 timmar hos frissan gick jag åter till stan för att handla alla födelsedagspaket + en julklapp. Så nu är jag nästan färdig med allt.
Ikväll har vi sett till att ha de rikigt skönt. Köpte lite glögg och pepparkakor. Värmde oss en lussebulle med;)

Va ser ni?

Fick leta efter min hund i söndagsmorse. Hitta han tills slut. Ser ni han?


Lördag

Blir inte mycket bloggande i helgen: Jobbar långhelg plus idag va vi vid kusten för lite minnesstund. Har precis kommit hem nu. Så det är bara jag och Labbas ikväll. 

Jag körde hem själv idag och ni ska va glada att ni inte åkte med mig i bilen. Inte för att jag kör dåligt utanför att jag sjunger dåligt. Idag lät det verkligen inte bra, inte för att de brukar göra detta. Blev bara så sugen på att sjunga när jag hade hört alla fina sånger på minnesstunden. Tyvärr missade jag Johan och hans bror när de skulle spela. Har ju i och för sig hört dem förr som tur är.

Nu vill vovven ha uppmärksamhet.  Hoppas ni får en trevlig helg!

Så kär i min pojk!

Denna fina lapp fick jag av älschkling i julstrumpan. Gissa om jag blev glad;)



Denna vackra dam lekte Labbas med igår


Underbar låt

Chris Medinas nya låt;)