Pusta ut

Så skönt att alla tentorna är godkända. Fick reda på hemtentan idag och den är godkänd;)

Nä idag hade jag en bra dag på praktiken. Såg till att jag fick göra lite mer än att bara gå och lyssna på massa tråkigt prat. Sa även till att jag hellre är inne än ute på distrikt. Är lite färdig med det eftersom jag har jobbat som personlig assistent.
Jag hoppas bara att de här praktik veckorna går fortare än den första veckan.

Nä nu ska jag inte vara negativ. Nu ska jag se om jag orkar baka något gott som jag kan fira att jag har klarat alla tentor hittills. Tänk om jag klarar tentan som kommer i januari så har jag klarat alla tentor det första året av utbildningen. Då är det nog meningen att jag ska fortsätta:)

Kram på er


Tentan i mikrobiologi

Alla som pluggar har säkert någon gång känt hjärtklappning, högpuls och att man nästan svimmar, innan man trycker på just kursen för att se om man har klarat sig.
Bara det att jag känner så varje gång jag ska ta reda på om jag har klarat mig. Men den bästa känslan är när man ser g/vg. Då släpper den första nervositeten. Sen kommer nästa fundering, såg jag verkligen rätt. Tänk om jag såg fel och måste göra en omtenta.

Nu till det bästa. Jag klarade tentan i mikrobiologi och hygien. Alltid en lättnad. Nu väntar vi på svaret på hemtentan.
Har alltid haft svårt i skolan och fått göra omtentera på det mest men nu kommer min revansch.
Haha där fick du Gudrun som vägrade tro på mig och bara hjälpa de duktiga eleverna.


Min sambo

Jag har nog världens bästa pojkvän. Kommer hem trött och sliten efter en dag i skolan och ser att det är tänt hemma. Då är min sambo hemma och har gjort 3 rätters och köpt en blomma. Kan man bli mer tårögd.

Dessutom så kanske jag inte förtjänade det heller eftersom jag fick ett utbrott dagen innan.
Som tur är så vet han att det inte var jag utan de nya p- pillerna som ger mig biverkningar till förbannelse.

En ny dag idag och jag har ny energi till seminariet. Förhoppningsvis så sitter energin kvar tills i natt. Behöver göra färdigt mina mål till praktiken och försöka börja att leta reda på svaren på tentafrågorna eller om jag börjar med en annan uppgift.

Som alltid är det mycket i skolan så man hinner knappt sitta ner.

Hoppas ni hinner njuta av dagen!


London!

Tillbaka i skolan igen efter 4 underbara dagar i London. Detta är den bästa resa jag har gjort. Plus att det var första gången jag och Älschkling åkte själva. Har vart utomlands en gång innan tillsammans men då hade vi en vän med.

Får berätta mer om London en annan gång. Då ska jag även lägga in lite bilder.

Mikrobiologi och hygien tentan är gjord. Hemtentan i kommunikation inlämnad och nu har en ny kurs startat.
Om 2 veckor går vi ut på 3 veckors praktik igen. Hoppas att de blir lika bra denna gången.

Funderar lite på vad jag ska göra i helgen. Älschkling ska ner till sina föräldrars hus med sin bror. Där ska de skriva lite låtar m.m.
Känner att jag inte kommer göra nån nytta där nere.
En sak som jag ska hinna med i helgen är att träffa farfar på hemmet. Men de andra dagarna är jag öppen för förslag;)