varför kan man inte mobil-blogg

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen. Har tränat i 2 veckor nu, men ska försöka att inte sluta. Måste komma i mina gamla kläder. 
Nu när jag äntligen har kommit igång med träningen så kanske mössen försvinner, så jag slipper få hål i mina byxor;)? Vem vet man kan ju hoppas;)

På fredag ska vi på 25-års fest. Det ska bli skönt att få träffa min söta lilla vän igen. Lördag blir det barnkalas och sen kanske vi ska till våra bästa vänner och umgås med dem:)
 
Nu är det inte långt kvar tills jag fyller 25. Kan säga att jag har lite åldernoja, men det sköna är att jag äntligen har börjat plugga. Har ju äntligen fått börja pricka av mina drömmar.
 
Njuta av den fina dagen

JA!!!!

JAAAA, jag fick VG på första tentan. Nu är det bara anatomi och fysiologi tentan kvar.

Kan ni tänka er. Lilla jag fick VG. Jag kanske har valt rätt yrke.


Lugn kväll

Det blev en lugn kväll ute. Började med att äta väldigt god mat, tog även en efterrätt som gick ner fort:)
Jag tycker inte det är jätteroligt att bowla men denna gången skrattar vi som bara den och pratade om allt möjligt. Plus att jag vann:) gick även till hotellet och satte oss där en stund. Tyvärr så var det nästan bara 18 åringar plus lite för lite folk. Folket sparar väl sina pengar till helgen när det är festival.

Nu till vikten. Glöm helt min målvikt. Jag ska börja träna och kanske äta lite mindre skräp. Men annars ska jag leva som normalt. Känner att man koncentrerar sig för mycket på vikten och ens BMI.
Det här med BMI har aldrig varit min grej man ska ha de lite som riktlinje men inte följa den exakt. Utan man ska spana in sin kropp, känna hur man mår och gå efter det.
Jag ska ta en bild idag och sen när skolan börjar ska jag se om de har hänt nått. Jag ska gå efter hur jag mår.
Jag vill få tillbaka min ork som jag hade förr. För jag kommer troligtvis att gå upp i vikt i stället för ner på grund av att jag vill ha lite muskler.
Som ni redan säkert vet så väger muskler mer än fett.

Nu ska jag strax gå upp och gå ut med vovven. Sen ska jag äta lite frukost och ut o springa lite. Hatar att springa men har ingen cykel.


Sommarlov

Nu har jag vart ledig i lite mer än en vecka. Känns konstigt att inte ha rutin på saker. I alla fall så har jag tagit till vara på min lediga tid och försökt träffa min familj och vänner. Har fortfarande inte hunnit träffa alla men har en vecka till på mig innan jag börjar jobba.

Känns lite tungt att gå tillbaka till jobbet. Fick träffa min nya chef och vi pratade över 1 timme och de kände väldigt bra. Vi kom överens om att jag ska skriva ner lite olika saker jag tänker på och sen träffa chefen efter sommarn. Ska bli spännande att få ett litet uppdrag istället för de vanliga jobbet. Nu får jag lite nytta av kunskapen jag har fått.

Idag ska jag och en 2 barns mamma ut och äta, bowla och vem vet kanske ut och dansa lite;). Jag har inte vart ute på 2 år och då var det senast med henne. Så skönt att vara ute med henne för varken jag eller R kan dansa speciellt bra. Men man kan vara sig själv.
Problemet idag är att jag vägde mig för första gången på några månader. Jag visste att jag hade gått upp men inte så här mycket. Inte konstigt att inte kläderna sitter bra. Lovade mig själv att inte gå över 65 kg. Kan säga att de är mycket mer nu:(
Nä ska inte deppa ihop för detta. Nu ska jag komma igång igen. Vill inte bli hur smal som helst vill gärna ha kvar mina kurvor.

Tjejer vill inte prata om sin vikt eller utseende.
Det ska jag ändra på nu. Jag kommer inte lägga upp nån bild på mig nu. Men ska ta ett kort imorgon och sen när sommaren är slut ska jag visa er vad som har hänt. Kanske ger det här mig lite inspiration att verkligen komma igång.

Nu kommer min vikt nu: 72 kg
Min mål vikt är under 60 kg. Detta kommer ta några månader. Efter 1 år ska jag ha nått min vikt.

Hoppas ni hjälper mig att komma i mål:)

Ps. Nästa vecka får jag reda på resultatet på min första tenta.