Lab

Idag är det sista dagen i skolan för denna veckan och 2 veckor framåt. Ska ut på praktik i 2 veckor.

Kommer inte lägga ut nån bild på mig eftersom jag både har flera mörkar ringar under ögonen och vi ska inte tala om påsarna under ögonen. Trodde inte man kunde se ut så här. Men efter att gått upp kl 5 varje morgon så är det kanske inte så konstigt.

Imorgon blir det till att lämna Johan vid Landvetter, sen hem och träffa en klasskamrat.
Ska börja svara på lite tenta frågor och även komma fram till ett bra schema på praktiken. Sen blir det till att åka hela dagen i bilen. Ska hämta lite folk och lämna hunden m.m.

Mest av allt längtar jag till på lördag!! Då är det äntligen dags för spa!!

Ha en fin torsdag

Denna söta lilla mus knackade på fönstret igår i skolan.


Hundvakt?

Ja, kan vi ha hittat en bra hundvakt nu? Pratade precis med en dam. Lät helt underbar. Var väldigt lik mig när det gäller hundar och otroligt lätt att prata med. Ni får hålla tummarna att de funkar.
Vill så gärna hitta nån som passa både mig o Johan och självklart Labbas.

Nu till i lördags. Oj, va trevligt det var. Så underbart med barn överallt.
Det bästa med hela dagen var nog när födelsebarnet gav mig en riktigt go kram. Kommer leva länge på den kramen. Jag tror inte våra kompisar kan få en bättre dotter.
Det värsta är att min längtan efter barn blir bara starkare för varje dag som går.
Men nu vet jag att allt börjar närma sig. Ska bara bli färdig i skolan först.

Hoppas ni har haft en bra dag:)



Äntligen lördag

Hade 2 dåliga dagar. Då allt kändes jobbigt. Men efter att hört från klassen så är jag inte den enda. 2 andra klasskamrater hade haft sitt 2 dagar innan och bara gråtit och velat ge upp.
Skönt att jag inte är den enda som känner så. I alla fall har jag goa vänner som stöttar mig, och vet att jag inte vill tillbaka till mitt gamla jobb.

Idag är det äntligen lördag!! Trodde jag kunde få sova till i alla fall 9 men de ville inte kroppen. Har man gått upp 5-6 på morgonen så ska man bra glad att man kan sova till 7. Otroligt vad kroppen vänjer sig vid.

Idag är det kalas för våra bästa vänners lilla tös. Åh det ska bli så skönt att komma bort och träffa lite folk.

Nä nu ska jag sätta på tvn och hoppas att Johan inte vaknar av det. Sätter aldrig på ljudet men han brukar vakna av ljuset som blir. Inte lätt när man bor i en etta.

Hoppas ni får en trevlig helg


Och där kom stressen tillbaka

Igår ville jag bara lägga mig ner och gråta bort min dag. Va helt inne på att hoppa av skolan och gå tillbaka till mitt jobb. Varför gör jag detta? Är det värt all stress, ångest och att man ska känna sig dålig på det man gör.
När jag kan tjäna pengar för att kunna köpa hus och börja känna att man kanske kan skaffa familj.

Som sagt jag har vart rätt lugn dessa veckor i skolan fram tills igår.
Kan jag bli en bra sjuksköterska? Har jag empati? Kan jag prata med patienter på ett bra sätt? Eller kommer jag bli en sån dålig sjuksköterska som är stressad och inte kan hjälpa mina patienter att känna sig trygga? Jag kanske har valt fel yrke trots allt...

Ärligt talat så vet jag inte nått just nu. Vi har ett fullproppat schema som inte går ihop. Lärarna är frustrerade hur de ska få ihop schemat.

Jag får väl stanna tills i alla fall efter vfun. Förhoppningsvis gör man nått rätt där och man kan känna att man har kommit rätt. För den här kursen (kommunikation) satte mig verkligen på plats.

Nä nu ska jag sluta gnälla och gå upp för att göra helst 3 uppgifter idag. 2 måste jag bli klar med i alla fall.

Hoppas ni hade en bättre onsdag än mig. Kram



Imorgon fredag

Imorgon ska jag hinna med rätt mycket. KL 9 ska jag till en kompis, så våra hundar kan leka av sig lite, blir även lite tjöt och te.  Tror att labbas behöver det.
 
När jag kommer hem igen ska jag se till att städa så man slipper det till helgen. När det väl är färdigt så ska jag sätta mig med de 80 st instuderingsfrågor. Dessa frågor handlar endast om immunförsvaret och vårdhygien. Då har vi inte äns haft alla föreläsningar. Lika bra att börja.
 
Måste även bort till maxi för att handla lite gott till helgen.. Får se va de blir för fredagsmys. Är riktigt skönt att inte behöva jobba längre och kunna ha en riktigt fredagsmys.
 
Nu till det roliga. Jag och min ♥underbara fina vän♥ ska boka spa. Hoppas bara att det är ledigt de datumen vi kan och vill gå. Har bestämt att vi ska ha en lyxhelg på spat.
 
Detta ingår då:) Längtar!!!
  • Välkomstdrink
  • 50 min spabehandling alt. örtbad
  • Trerätters middag (kökets val)
  • Vinpaket till middagen
  • Musikunderhållning
  • Afternoon tea
  • VIP Korg: Mouserat vin och fruktkorg på rummet
  • Entré SPA: 33-gradig bassäng med undervattens-massage, ång- och torrbastu, jacuzzi.
  • Solrum med drink & frukt
  • Midnattspa 00.00
  • Logi i dubbelrum med vacker parkutsikt
  • Frukostbuffé
  • Lunchbuffé: 2 varmrätter, salladsbord, måltidsdryck och kaffe/te
  • Välj spaaktivitet: Qi Gong, Yoga eller Stavgång (enligt dagens program)
  • Tillgång till gym
  • Relaxavdelning med flera sorters te och frukter

Kappa

Har beställt en supersnygg kappa på zalando. Jag hoppas att den kommer imorgon så man hinner prova den under helgen. Men den är ju inte praktisk men otroligt snygg:) hoppas verkligen att den passar.